Styling shoot 4 maart: Estate wedding

   Zaterdag 4 maart heb ik mijn allereerste styling shoot gehad. En ik mag mij gelukkig prijzen want er was niet één fotograaf maar tien! Het was namelijk een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling van verschillende fotografen. Deze dag werd georganiseerd door Evelien Hogers van Evelien Hogers Fotografie. De prachtige bloemen die mijn taart helemaal af hebben gemaakt zijn van Tamarah van The Bridal Blush.

   Zoveel mooie foto's zijn er binnengekomen op mijn mail en op facebook. Ik heb ze hier allemaal op een rij. Genieten jullie ook even mee?

Dank aan de volgende leveranciers voor het verzorgen van deze shoot.

Organisatie - Evelien van Evelien Hogers Fotografie

Locatie - Stadsvilla Sonsbeek

Styling en bloemen - Tamarah van The Bridal Blush 

Haar en visagie - Marleen van Sjiek Haar

Stationary - Le Chic Cards and Design

Bruidstaart - Cheffi's Pastries & Parties

Sieraden - DRKS

Bruidsjurk - The House of Elienore

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0