Proposal shoot 28-3-2017

Voorbereiding

Het begon allemaal met een oproep van Yana van Betrouwbaar op Facebook. 

 Wie wil er mee helpen met een echt aanzoek? En dit aanzoek zou dan ook gefilmd en gefotografeerd worden. Dit sprak mij heel erg aan. Vooral omdat het een echt aanzoek zou zijn. En wat is leuker dan onderdeel zijn van een van de leukste en meest bijzondere momenten in iemands leven? 

Ik had mij aangemeld in de hoop dat mijn werk en creaties Yana ook zouden aanspreken. Ik kreeg meteen een berichtje terug dat ze het heel erg leuk zou vinden! Jeuj! Ik helemaal blij en meteen een Skype date gedaan om elkaar beter te leren kennen. 

En wat een leuk gesprek was dat! Wij hebben het over van alles gehad, vooral over de ideeën die er waren voor de shoot en hoe spannend wij het vonden. Zij zou namelijk de volgende dag het intakegesprek houden met degene die het aanzoek zou gaan doen. Volgende dag weer contact gehad en ze was alleen maar enthousiaster geworden. Dit werkt aanstekelijk bij mij als mensen zo gepassioneerd over hun werk zijn.

Even wat details over de taart doorgegeven en ik kon aan de slag met het ontwerp. Qua smaken vonden ze lavendel super lekker. Ik zoek naar combinatie die ik met lavendel kon maken. Ik heb namelijk voor mijn verjaardag de smaakbijbel gekregen. Hierin staan duizenden combinaties die je kan maken met verschillende ingrediënten en kruiden. Hier haal ik vaak inspiratie uit voor nieuwe recepten die ik specifiek maak voor bruidsparen. Het werd een lavendel-honing taart met verse blauwbes curd en botercrème.


Mijn recept stond klaar en ik kon niet wachten om te beginnen maar daarvoor moest ik wat geduld opbrengen. Zo'n twee weken. Dan maar wachten, ik had genoeg andere projecten dus ik werd goed bezig gehouden. 

In mijn volgende blog zal ik de foto's laten zien en vertellen hoe de dag verlopen is. Ik kan nu al verklappen dat het geweldig was om hier aan deel te mogen nemen. Hier alvast het filmpje van de dag, de sfeer is zo goed neergezet door Dennis Tetro-Tijsmans van Love2Wed. Enjoy!

Leverenciers

Planning & Organisatie: Be-Trouw-Baar

Locatie: De Vlaamsche Schuur - Trouwlocatie, Place Unique

Fotografie: Trudie Huygen

Film: Dennis Tetro-Tijsmans van Love2wed

Hair & Make up: Anouk van Emmerik van NoukStyle

Styling & Bloemen: Pure & Trust

Zang: Zangeres Kelly

 

Taart: Cheffi's Pastries & Parties

Tattoo: Custom Ink by Danny Jonkers

Painting: Maaikes Live Painting 

Love Letter: Insieme per sempre

Stoelen: by-EMMIE Brocante Lifestyle

Champagneglazen: Bijuwels


Reactie schrijven

Commentaren: 0