Proposal shoot 28-3-2017 deel 2

Het aanzoek

Vandaag was het zover. De oudste was op school, de jongste lag al weer te slapen en oma was onderweg. Ik vulde de taart met lekkere verse blauwbessencurd en bessen, laag blauwbessen botercrème erop en terug de koeling. Terwijl ik zat te wachten, verzamelde ik alles om de taart te versieren en laadde de auto in. Ik vond het spannend, zouden ze de taart mooi vinden en lekker. Ik wist het niet, ik had ze natuurlijk nog helemaal niet gesproken. Ik had er ook erg veel zin in. De zon scheen en dat was mijn voorteken dat de dag geweldig zou zijn.

Ik ging op pad, tankte de auto vol en ging richting Brabant. Ik kwam aan op de locatie en wat was het gaaf! Zelf als het slecht weer was geweest, hadden we een gave locatie gehad. En de tuin was zo mooi! Het begin van de lente was aanwezig en de bloemstyliste Nicole van Pure & Trust zorgde voor de mooie kleuren maar haar prachtige bloemen. Ze waren al een tijdje bezig en het zag er super uit. Zooo romantisch! 

Yana kwam mij tegemoet en gaf mij le grand tour! Ja het was mooi en het beeld dat er gecreëerd werd was duidelijk voor dit koppel. Leuk, leuk, leuk! 

Ik ging aan de slag in de keuken en maakte mijn taart af met bloemen van de bloemist en mijn suikerwerk die ik meegenomen had. De fotografe Trudie was er ook al om de mooie plaatjes te schieten van de details. Dus liep ik naar buiten met de taart om het op de "set" te brengen. Iedereen vond hem prachtig (wat altijd goed is voor mijn ego) en dat haalde mijn laatste twijfels weg.

Ondertussen was Anouk bezig om de dames van mooie make-up en haar te voorzien voor de zogenaamde loveshoot. 
Toen was het zover. Trudie ging de dames een loveshoot geven in de omgeving en zou ze daarna naar de locatie lokken.
Voor de rest laat ik de beelden spreken. Het is natuurlijk wel duidelijk dat alle aanwezige dames het niet droog hebben kunnen houden tijdens het aanzoek haha. 

Het was een prachtige dag waarin de liefde gevierd is. Het was heel bijzonder voor mij dat ik zo'n intiem moment van dichtbij mocht meemaken. Het is ook bijzonder dat een team mensen dat voor het grootste deel vreemden van elkaar zijn zo samenwerken om een dag nog bijzonderder te maken dan dat het al is. Dat maakt het voor mij alleen maar duidelijker waarom ik deze branche zo leuk vind om in te werken! Heel veel plezier met de voorbereiding lady's! 

Planning & Organisatie: Be-Trouw-Baar

Locatie: De Vlaamsche Schuur - Trouwlocatie, Place Unique

Fotografie: Trudie Huygen

Film: Dennis Tetro-Tijsmans van Love2wed

Hair & Make up: Anouk van Emmerik van NoukStyle

Styling & Bloemen: Pure & Trust

Zang: Zangeres Kelly

 

Taart: Cheffi's Pastries & Parties

Tattoo: Custom Ink by Danny Jonkers

Painting: Maaikes Live Painting 

Love Letter: Insieme per sempre

Stoelen: by-EMMIE Brocante Lifestyle

Champagneglazen: Bijuwels


Reactie schrijven

Commentaren: 0