Gastblog van LocoMix

Waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van jullie eigen bruiloft?

 

Hoe leuk is het om jullie eigen bruiloft te organiseren? Hier komt wel een aardige to do list bij kijken. In dit blog geven we een planning met tips van de grootste voorbereidingen voor jullie droombruiloft. Zo weten jullie precies wanneer het handig is om na te gaan denken over het ontwerp van de bedankjes voor bruiloft, het bestellen van de taart en het uitzoeken van de mooiste locatie.

De trouwdatum en –locatie kiezen voor de grote dag

De eerste stap is het prikken van de trouwdatum en het uitzoeken van de locatie. Begin hier zeker 9 maanden van tevoren mee. Hebben jullie een datum geprikt en alvast een afspraak ingepland om een locatie te bezichtigen? Mooi! Dan kunnen jullie het beste gelijk Save the Date-kaarten versturen bij LocoMix, zodat jullie gasten de datum alvast vrij kunnen houden voor jullie grote dag.

Bruidskleding bekijken en de huwelijksreis boeken

De voorpret is begonnen! Begin rond de zes maanden van te voren alvast met het uitzoeken van de mooiste bruidskleding voor de bruid en bruidegom. Daarnaast kunnen jullie ook alvast nadenken over de mooiste bestemming van jullie romantische huwelijksreis.

Gastenlijst vaststellen en trouwkaarten bestellen

Denk 3 maanden van tevoren na over een mooie invulling van het draaiboek, inclusief ook eventueel een leuk thema met bijbehorende decoratie. Denk daarna na over de trouwkaarten. Bij LocoMix is er een ruim aanbod van originele trouwkaarten met een verrassingseffect, waarbij jullie kunnen kiezen voor een bestaand ontwerp of zelf een ontwerp kunnen aanleveren. Vraag hiervoor op tijd een gratis digitale proefdruk aan. Bestel vervolgende de gepersonaliseerde trouwkaarten met jullie definitieve ontwerp uiterlijk zes weken van tevoren. Trouwen jullie in de vakantieperiode? Verstuur de trouwkaarten dan ruim op tijd om te voorkomen dat de genodigden al vakanties hebben geboekt in deze periode.

Het bestellen van huwelijksgebak en een bruidsboeket

De huwelijkstaart is ook zeker iets om niet te vergeten! Bestel een prachtige grote taart of leuke kleine gebakjes voor op de sweet table om jullie huwelijk compleet te maken. Denk na over jullie wensen en bestel deze zeker 2 maanden van tevoren.

Bestellen van huwelijksbedankjes voor de genodigden

Ook persoonlijke bedankjes voor de huwelijksgasten zullen zeker gewaardeerd worden! Gaan jullie voor gepersonaliseerde zoete bedankjes, bedankjes met kruiden of groene bedankjes? En welk ontwerp vinden jullie het mooist? Denk hier op tijd over na en bestel deze bedankjes uiterlijk 2 weken van te voren op Bedankjes.nu.

 Hebben jullie nog vragen over het ontwerpen en bestellen van trouwkaarten of huwelijksbedankjes? Neem dan contact op met een van de medewerkers van LocoMix.

Reactie schrijven

Commentaren: 0