Styled Shoot: Spring is in the Air

Deze mooie lente shoot werd georganiseerd door Marlou van Table4you. Alles was over nagedacht. Welke leveranciers ze wilde vragen, welke locatie ze wilde en hoe ze het eruit wilde laten zien. De inspiratie hiervoor kwam toen ze vorig jaar met haar gezin op bezoek was in Phillips Fruittuin. Tussen de appelbomen heen, terwijl haar kinderen bezig waren met een speurtocht, begon er iets op te borrelen.

De schapen en hun lammetjes in de weide, de appelbomen vol in de bloesem, ze had de locatie gevonden. Ging meteen contact opnemen en iedereen reageerde daar enthousiast op. Dit zie je ook terug op de foto's. Ze contacteerde leveranciers die zij via beurzen en netwerk heeft leren kennen. Dit alles vormde een prachtig geheel. 

Karrie Mennen van Bloemenmelodie zorgde voor prachtige kleurrijke en vrolijke bloemen. Een echte toevoeging aan de landelijke en lentesfeer van de shoot. 

Mijn sweets zijn prachtig op "papier" gezet door Natalja. Hier zie ook weer terug hoe een thema, persoonlijkheid en persoonlijke smaak invloed heeft over hoe een Sweet Table eruit kan zien. De bloemen van Bloemenmelodie zorgden voor een prachtige toevoeging aan het uiterlijk van de zoetigheden. Heel erg trots op deze shoot! Om de volledige fotoschoot te zien, neem een kijkje hier op ZankYou.

En het geheel werd ook nog mooi op film gezet door State of Dreaming. Kort maar krachtig is de film. De beelden spreken voor zich en laten zo mooi de sfeer terugkomen.

En omdat ik er genoeg van krijg om naar de mooie beelden te kijken, hier nog een paar ;) 

Leveranciers

Locatie - Philips Fruittuin

Concept & Styling - Table 4 You

Fotografie - Natalja Fotografie

Videograaf - State of Dreaming Films

Visagie - Katinka Jarabik Visagie

Hairstyling: - Knapsels Hairstyling & Visagie

Trouwjurk & kleding - PerfectDress

Bloemen - Bloemenmelodie

Trouwtaart & Sweat Table - Cheffi's Pastries & Parties 

Sieraden - Marlien de Beer Bridal

Trouwringen - Goudsmid Katrien Cambré

Stationary - Stijlvolle Trouwkaarten

Accessoires - In Style Styling & Decorates

Tafelnummer - LVLY 

Trouwvervoer - Trouwbus Tilburg

Muziek - Kitty Zingt

Trouwambtenaar - Trouw Buitengewoon

Biologische confetti - Bladconfetti

Weddingplanner - Kuipers Events

Modellen - Letje van Bakel & Ralf Frickel

Bruidsmeisjes - Cynthia & Noortje Visser & Samm

Reactie schrijven

Commentaren: 0