De bakkerij


Bestelling van uw taart en gebak

Al het gebak wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Eerlijke en lokale ingrediënten zorgen voor een optimale smaak. In overleg en in samenwerking met jullie, wordt elk bestelling op maat gemaakt. Zodoende word elke opdracht uniek en bijzonder.

Hieronder kun je de vanaf prijzen vinden. Afhankelijk van de bestelling, kunnen de prijzen variëren. Zijn er specifieke wensen of een speciaal dieet? Neem contact op via het contactformulier of via telefoon. 

Cheffi's Pastries is gevestigd in Nijmegen en bezorgt in heel Nederland. Bezorgkosten bedragen € 0,21 per km. Bestellingen voor bruiloften (vanaf 35 personen)  is de bezorging in de prijs inbegrepen.

Alle taarten en zoete lekkernijen kunnen volledig biologisch gemaakt worden tegen een meerprijs van € 1,- pp. De volgende ingrediënten zijn altijd biologisch en fairtrade: melk, boter, eieren, sojamelk, karnemelk, chocolade, verse vruchten van het seizoen. Heb je zelf een tip waar ik goeie biologische ingrediënten zou kunnen halen? Geef het door! 

Prijzen

Bruidstaart op maat vanaf € 6,50 per persoon
 
Taart op maat vanaf € 4,00 per persoon
 
Rustieke taart vanaf € 3,50 per persoon 
 
Sweet table vanaf € 6,50 per persoon (min. 10 pers)
 
Cupcakes vanaf € 2,50 per stuk (min. afname 6 stuks)
 
Mini cupcakes vanaf € 1,50 per stuk (min. afname 12 stuks)
 
Sweets on sticks vanaf € 2,- per stuk (min. afname 6 stuks)
 
Cookies vanaf € 0,50 per stuk (min. afname 10 stuks)