23. juli 2017
Een prachtige lenteshoot vol romantiek, bloesem, lammetjes en herlijkheden!
22. juli 2017
In het prachtige park Zypendaal in Arnhem hebben wij met een geweldig team deze styled shoot neergezet en wij noemen het "New Romantic Style".In de schaduw van de grote boom naast Huis Zypendaal proosten we op de liefde en genieten we van de prachtige pasteltinten van de Sweet Table.
08. juli 2017
Het desert thema is een van de trends in weddingland en dit heeft ook als inspiratie punt gefungeerd om deze romantische en moody Styled Shoot te doen.
26. mei 2017
Even teruggaan naar waar het allemaal vandaan komt. Mijn liefde voor eten, koken en bakken. De fascinatie die ik heb voor verschillende ingrediënten en hoe dat gecombineerd kan worden.
12. mei 2017
Lees in deze blog terug waar jullie aan moeten denken als jullie de zoete noot van jullie bruiloft gaan bestellen.
07. mei 2017
In dit blog geeft LocoMix een planning met tips van de grootste voorbereidingen voor jullie droombruiloft. Zo weten jullie precies wanneer het handig is om na te gaan denken over het ontwerp van de bedankjes voor bruiloft, het bestellen van de taart en het uitzoeken van de mooiste locatie.
16. april 2017
Vandaag was het zover. De oudste was op school, de jongste lag al weer te slapen en oma was onderweg. Ik vulde de taart met lekkere verse blauwbessencurd en bessen, laag blauwbessen botercrème erop en terug de koeling. Terwijl ik zat te wachten, verzamelde ik alles om de taart te versieren en laadde de auto in. Ik vond het spannend, zouden ze de taart mooi vinden en lekker. Ik wist het niet, ik had ze natuurlijk nog helemaal niet gesproken. Ik had er ook erg veel zin in. De zon scheen en dat...
03. april 2017
Het begon allemaal met een oproep van Yana van Betrouwbaar op Facebook.
26. maart 2017
Inmiddels alweer bijna een maand geleden, kwam een goede vriend van ons, Huub Bellemakers, met de vraag of ik taart wilde maken. Voor hoeveel personen? Ja, ongeveer 50 à 60. Oké, geen probleem... Kun je het ook bezorgen? Ja hoor, geen probleem... Waar naar toe? Naar Utrecht en Den Haag. Cool, is het voor Groen Links? Ja, als verrassing. Wat leuk! Op dat moment had ik nog geen link gelegd naar verkiezingen en niet echt stilgestaan bij de locatie. Dus ik vraag of hij zo de adressen kan...
08. maart 2017
Zaterdag 4 maart heb ik mijn allereerste styling shoot gehad. En ik mag mij gelukkig prijzen want er was niet één fotograaf maar tien! Het was namelijk een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling van verschillende fotografen. Deze dag werd georganiseerd door Evelien Hogers van Evelien Hogers Fotografie. De prachtige bloemen die mijn taart helemaal af hebben gemaakt zijn van Tamarah van The Bridal Blush.

Meer weergeven