"Romance is the icing but love is the cake"

Julia Child


Passie

Voor wie mij kent, weet dat ik gebak voor bruiloften geweldig vind om te doen. Waarom? Omdat ik het zo'n bijzondere eer vind. Hoe vaak mag je een stukje van jezelf weggeven en daar zoveel mensen blij mee maken?

En daarop ook het feit dat elke taart uniek is. Ik heb mijn inspiraties en moodboards maar uiteindelijk moet het resultaat net zo uniek zijn als het koppel die ik voor mij heb. Ik maak geen duplicaat omdat ik dat niet eerlijk vind voor de oorspronkelijke ontwerper van de taart maar ook omdat ik mijn eigen handtekening erop wilt zetten.

Ik vind het prachtig om een taart te maken die helemaal bij het bruidspaar past. En ook dat gasten details terug zien. Ik hou van die persoonlijke touch die je kan geven.

Bakken van de bruidstaart met zorg en oog voor detail

Hoe kan een bruidstaart of sweet table jullie dag nòg mooier maken? Ik denk graag mee en geef tips. Voor zo’n gelegenheid is het extra leuk om veel tijd in mijn producten te stoppen! Tijdens een brainstorm met jullie (uiteraard onder het genot van iets lekkers), ontstaat een persoonlijk en uniek ontwerp, aangepast aan jullie wensen. De bruidstaart is ten slotte een afspiegeling van de liefde van het bruidspaar.

Proeverij

Wil je alvast voorproeven en een proeverij plannen? Dat kan hier! Benieuwd naar hoe anderen mijn taarten en gebak ervaren hebben? Kijk dan bij Lieve Woorden voor testimonials.

Weddingcakes

Sweet tables