ALGEMENE VOORWAARDEN

Details

 1. De klant bevestigt dat alle details in de gemaakte offerte correct zijn. Alle wijzigingen aan deze offerte zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Betalingen & Prijzen

 1. Een aanbetaling van € 250 van het totaalbedrag dient te worden voldaan zodra de offerte bevestigd is om de bestelling definitief te maken en de leveringsdatum vast te leggen. Het resterende bedrag dient uiterlijk drie (3) weken voor levering te worden voldaan.
 2. Als het contract acht (8) weken voor levering wordt geannuleerd zal de aanbetaling niet worden gerestitueerd.
 3. Wijzigingen aan het ontwerp nadat het contract is gesloten kan leiden tot extra kosten.
 4. Alle wijzigingen van de bestelling zijn afhankelijk van beschikbaarheid en dienen schriftelijk en niet later dan drie (3) weken voor levering ingediend te worden.

Levering

 1. Cheffi’s Pastries garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals extreem weer, pandemie, transport problemen, ongelukken, arbeidsonenigheden of stakingen, en andere oorzaken buiten onze invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.
 2. Cheffi’s Pastries is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar, locatiepersoneel of personen anders dan het Cheffi’s Pastries personeel. De klant is ervoor verantwoordelijk dat er een veilige plaats is om de taart te plaatsen.
 3. Eigendom van het product gaat over van Cheffi’s Pastries naar de klant zodra de overdracht plaats heeft gevonden aangezien Cheffi’s Pastries niet op de locatie zal blijven na de overdracht.
 4. De klant is verantwoordelijk om er voor te zorgen dat alle niet eetbare decoratie, inclusief suiker bloemen, van de taart verwijderd worden voordat deze wordt gesneden en gegeten. Suiker bloemen zijn gemaakt van eetbare ingrediënten, maar zijn niet bestemd voor consumptie aangezien ijzerdraad wordt gebruikt voor kracht en flexibiliteit en om een meer natuurlijk resultaat te leveren.
 5. Cheffi’s Pastries zal de klant adviseren over de beste zorg voor de taart afhankelijk van het weer. Indien de klant ervoor kiest om dit advies niet aan te nemen kan Cheffi’s Pastries hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.
 6. Cheffi’s Pastries is niet verantwoordelijk voor het verschaffen van gebaksschoteltjes, vorkjes, servetjes, taart mes of voor het aansnijden van de taart.
 7. Smaken verschillen nu eenmaal. Als er geen proeverij aan vooraf heeft plaatsgevonden, zal er na consumptie geen grond zijn voor korting of terugbetaling als de producten niet in de smaak vielen.

Verantwoordelijkheid

 1. Producten van Cheffi’s Pastries kunnen melk, granen, noten, cacao, of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn geweest. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren. Cheffi’s Pastries is niet verantwoordelijk voor eventueel mogelijke allergische reacties.

Gehuurd Materiaal

 1. De klant is verantwoordelijk voor het schoon retourneren van het eventueel gehuurde taartstandaard naar Cheffi’s Pastries binnen één (1) week na levering tenzij anders vermeld of afgesproken. Indien dit niet binnen deze periode gebeurd zal de borg komen te vervallen. Een borg van €25 zal worden ingehouden door Cheffi’s Pastries per gehuurde materiaal. 

Overig

 1. Cheffi’s Pastries behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.
 2. Cheffi’s Pastries behoudt het recht om last-minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel om de kwaliteitsstandaard te waarborgen.
 3. Taartstukken worden standaard gerekend als 2,5 cm x 5,0 cm x 7,5 cm (b/l/h). Voor dessert tafels worden half stukjes gerekend om het formaat proportioneel te houden met de overige gebakjes.
 4. In geval van ziekte vanuit Cheffi’s Pastries, zal Cheffi’s Pastries verschillende opties aangeven die in dezelfde stijl en smaak werken. Extra kosten zijn voor het bruidspaar. Cheffi’s Pastries zal ervoor zorgen dat de overgemaakte kosten teruggestort worden.