bakken; Taart; cake; bruidstaart
Fotocredits: Antoinet Murier Fotografie

Welkom bij Cheffi's Pastries!

Voor unieke bruidstaarten, smakelijke sweet tables, ambachtelijk en authentiek gebakTerug naar de basis

Ik sta voor ouderwets lekker. Goede ingrediënten, zonder toevoegingen, gehaald bij lokale biologische ondernemers. Geen kant en klaar, maar basisingrediënten. Als ik bak, ruikt mijn bakkerijtje in Nijmegen heerlijk en deel ik graag mijn baksels met mijn gezin en de rest van de wereld. Dit betekent veel koekjes en taarten bakken en cakepops en cupcakes versieren met mijn zoontjes. 

Passie voor ambacht

Gebak is mijn passie en ik maak graag creatie om te delen. Vaak wordt er gebakken om iets te vieren en dat maakt het zo bijzonder. Het hoeft ook niet altijd groots te zijn om het bijzonder te laten smaken, kijk maar naar mijn ambachtelijke taarten! Je ziet het ambacht van bakken, de liefde die erin gaat en de prachtige resultaten.

Bruidstaart of Sweet table

Het is een eer om voor iemands speciale dag een bruidstaart of sweet table te maken. Deze maken namelijk de gelegenheid bijzonder en persoonlijk als er alle tijd en zorg in wordt gestoken. In overleg en tijdens een brainstorm (en onder het genot van iets lekkers) ontstaat altijd een persoonlijk en uniek ontwerp op maat. De bruidstaart is ten slotte een uitbeelding van de liefde van het bruidspaar.

Rondkijken en bestellingen

Benieuwd naar wat ik kan betekenen voor jouw bruidstaart, verjaardagstaart of gewoon gebak? Welke gelegenheid ook, ik maak er iets moois van! Neem een kijkje op de site en neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte.