Prijzen


Hieronder kun je de vanaf prijzen vinden. Afhankelijk van de bestelling, kunnen de prijzen variëren. Zijn er specifieke wensen of een speciaal dieet? Neem contact op via het contactformulier of via telefoon. 

Cheffi's Pastries is gevestigd in Nijmegen maar bezorgt vanaf €450,- door heel Nederland.

Bezorgkosten Nijmegen (en omgeving) bedragen € 25,-.  Bezorgkosten buiten Nijmegen (en omgeving) bedragen €0,60 per gereden km. 

Alle taarten en zoete lekkernijen kunnen volledig biologisch gemaakt worden tegen een meerprijs van €2,- pp. De volgende ingrediënten zijn altijd biologisch en fairtrade: melk, boter, eieren, sojamelk, karnemelk, chocolade.

Heb je zelf een tip waar ik goede biologische ingrediënten zou kunnen halen? Geef het door! 

Prijsoverzicht

  

  • Sweet table vanaf € 9,- per persoon (3 soorten sweets, elke soort sweet extra is €3,- per persoon) (startbedrag van € 450,- (50 pers) exclusief bezorgkosten)

 

  • Aansnijtaart bij een sweet table vanaf € 150,- (minimalistisch of semi-naked met detail bloem)

 

  • Styling van de Sweet table € 75,- exclusief huur en borg op materialen. 

 

  • Taart op maat (1 "verdieping", voor meerdere lagen en speciale dieetwensen geldt een meerprijs) vanaf €150,- (16 personen)  Deze taarten worden niet geleverd.

 

  • De verschillende taartontwerpen die in de webshop te vinden zijn, zijn van te voren bedacht. Deze zijn alleen qua kleur aan te passen en niet qua ontwerp. Wil je het ontwerp aanpassen? Dan is de prijs voor een taart op maat geldig.

 

  • Verschillende sweets, zoals cupcakes en cookies, zijn verkrijgbaar via de webshop. Heb je je sweet niet gevonden? Stel hier je vraag.