Contact en bestellingen


Al het gebak wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Eerlijke en lokale ingrediënten zorgen voor een optimale smaak. In overleg en in samenwerking met jullie, wordt elk bestelling op maat gemaakt. Zodoende word elke opdracht uniek en bijzonder.

Vraag? Bestellen of afspraak?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u onderstaande formulier invullen. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te antwoorden. Indien er geen reactie binnen 3 dagen is of u heeft een spoedbestelling, kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Wilt u een proeverij boeken? Vul dan deze formulier in.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bereikbaar

Hieronder vindt u de tijden waarop ik bereikbaar ben. Op vrijdag en in het weekend ben ik minder bereikbaar omdat ik vaak op locatie ben voor bruiloften. Laat in dat geval een bericht of app achter.

 

Maandag 08h45 - 13h45

Dinsdag

08h45 - 13h45

Woensdag

08h45 - 11h45

Donderdag

08h45 - 13h45

Vrijdag

08h45 - 13h45

Zaterdag

Alleen op afspraak

Zondag

Gesloten

Cheffi's Pastries

 

Waalbandijk 16, unit 55

6541 AJ Nijmegen

Nederland

 

KVK: 66182638

BTW: NL224184581B01

 

Telefoon en mail

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06-41924749. U kunt ons ook een mail sturen via info@cheffispastries.com.

Bestelling

Uw bestelling ontvangen we graag minimaal twee weken van tevoren. Zo kunnen we de tijd en zorg aan besteden die het verdiend. Wijzigingen in de bestelling kan altijd in overleg mits het haalbaar is. Heeft u een spoedbestelling? Vragen kan altijd.

Gaat u trouwen en wilt u een bestelling plaatsen? Wees er op tijd bij want het kan zijn dat wij dan volgeboekt zijn. Neem minimaal 4 maanden van tevoren contact op om de datum van de bestelling vast te leggen. 

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag t/m zaterdag van 9 uur tot 17 uur. Wij maken alles op maat, daardoor kan de agenda snel vollopen. Wil je zeker zijn dat jullie taart gemaakt kan worden, vraag het minimaal 2 weken van tevoren aan (in de maanden mei, juni, juli en september graag 3 weken van te voren)

Bezorgen en afhalen gebak binnen en buiten Nijmegen

Afhalen van de bestelling kan op afspraak in overleg op de Symfoniestraat 89 te Nijmegen.

Wij kunnen ook gebak bezorgen. Bezorgkosten bedragen € 0,30 per km.  Vraag naar de voorwaarden voor locaties buiten Nederland.