Contact en bestellingen


Vraag? Bestellen of afspraak?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u onderstaande formulier invullen. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te antwoorden. Indien er geen reactie binnen 3 dagen is of u heeft een spoedbestelling, kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Wilt u een proeverij boeken? Vul dan deze formulier in.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bereikbaar

Hieronder vindt u de tijden waarop ik bereikbaar ben, dit betekend niet dat ik dan ook op de bakkerij aanwezig ben. Voor ophalen van bestellingen, maak ik een afspraak. Op vrijdag en in het weekend ben ik minder bereikbaar omdat ik dan afspraken heb voor bruiloften. Laat in dat geval een bericht of app achter.

 

Maandag 08h45 - 13h45

Dinsdag

08h45 - 13h45

Woensdag

08h45 - 13h45

Donderdag

08h45 - 13h45

Vrijdag

08h45 - 13h45

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

Cheffi's Pastries

Winselingseweg 14, U-93a

6541 AK Nijmegen

Nederland

06-41924749

 

KVK: 66182638

BTW: NL002360760B16

 


FAQ

Hoe kan ik contact opnemen?

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren op 06-41924749. U kunt ons ook een mail sturen via info@cheffispastries.com. Wij zijn ook bereikbaar via Instagram.

Hoe plaats ik een bestelling?

Uw bestelling op maat ontvangen we graag twee weken van tevoren. Zo kunnen we de tijd en zorg aan besteden die het verdiend. Wijzigingen in de bestelling kan altijd in overleg mits het haalbaar is. Heeft u een spoedbestelling? Vragen kan altijd.

Er zijn in de webshop ook veel verschillende kant en klare ontwerpen waaruit jullie kunnen kiezen. Vergeet hierbij niet te vermelden welke smaak en vulling je wilt.

Gaat u trouwen en wilt u een bestelling plaatsen? Wees er op tijd bij want het kan zijn dat wij dan volgeboekt zijn. Neem minimaal 4 maanden van tevoren contact op om de datum van de bestelling vast te leggen. 

Hoe zit het met annulering?

Wilt u uw bestelling annuleren? Dat kan kosteloos kan tot 1 week vóór datum. Gebeurt dit toch later, dan brengen wij een onkostenvergoeding van € 20,- in rekening. Bij no-show zonder annulering wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.Voor bruiloften en grotere bestellingen, verwijs ik graag naar de annuleringsvoorwaarden in Algemene  Voorwaarden.

Wat zijn de openingstijden?

Wij werken op afspraak maar zijn regelmatig te vinden op de bakkerij. Wij maken alles op maat, daardoor kan de agenda snel vollopen. Wil je zeker zijn dat jullie taart gemaakt kan worden, vraag het minimaal 2 weken van tevoren aan (in de maanden mei, juni, juli en september graag 4 weken van te voren)

Bezorgen en afhalen gebak binnen en buiten Nijmegen

Afhalen van de bestelling kan op afspraak in overleg op de Wisselingseweg 16 te Nijmegen (buitentrap omhoog naast Waalhalla).

Wij kunnen ook gebak bezorgen. Bezorgkosten bedragen € 0,60 per km.  Binnen centrum Nijmegen vragen we een bijdrage van € 25,- bij bestellingen vanaf €150,- . Vraag naar de voorwaarden voor locaties buiten Nederland.

Hoe zit het met het bezorgen van de bruidstaart?

Ik bezorg in principe altijd de taart zelf. Dus er komen dan ook bezorgkosten bij. Hou hier rekening mee!

 

Ik heb dieetwensen kan dat ook bij jou?

Speciale diëten kan ik zeker rekening mee houden. Wel onder voorbehoud dat bijvoorbeeld glutenvrij altijd sporen van kan bevatten. Ik maak dus gebak op maat, maar ben niet gespecialiseerd in gebak voor een bepaald dieet!

Welke smaak wordt het meest gekozen voor een bruidstaart?

Smaak kiezen voor een bruidstaart ligt echt aan het bruidspaar. Er zijn verschillende smaken die wat vaker worden gekozen, maar omdat ik smaak op maat maak, is er niet per se een die er bovenuit springt. Het is dus het je eigen keuze.

 

Waar wordt de bruidstaart op gepresenteerd?

Presentatiemateriaal, zoals taartstandaard en dergelijk kun je bij mij lenen. Ook kan er vaak op locaties gebruik gemaakt worden van hun materiaal. 

 

Wie verzorgd en zet de sweet table klaar?

In principe doe ik dit zelf, soms met hulp van een vriendin en soms met de styliste als deze de standaarden verzorgt.