Het gezicht achter Cheffi's Pastries


Videocredits | Videodynamics

bakker, foto, zelfportret, bakken, liefde,
Fotocredit | Trix Fotografie

born to bake

Hallo! Ik ben Inès Cheffi en ik ben de trotse eigenares van Cheffi's Pastries. Bakken deed ik als kind al met mijn moeder, weliswaar waarschijnlijk meer het likwerk dan het bakken, maar je kan dus zeggen dat mijn passie vroeg is begonnen. Het zaadje was geplant. En met een achternaam als Cheffi kon ik natuurlijk niets anders dan in de keuken belanden! 

eigenheid, wees jezelf, taarten, nijmegen bruidstaart
Fotocredits | Trix Fotografie

"think outside the box"

Voor mijn creaties vind ik inspiratie overal en nergens. Of ik het nu vind in een kruid, in de kleur van een bloem of in architectuur, ik ben altijd op zoek naar bijzondere combinaties. Elke taart die ik maak, heeft iets unieks en ik vind ingrediënten bij voorkeur bij lokale ondernemers. Tijm, lavendel, steranijs, kaneel, vanille...zij betekenen voor mij duizenden verschillende recepten, combinaties en aroma's. 

flavor, unieke smaken, bakken, zintuigen, taart, kruiden, geuren, bruidstaart, babyshowercake
Fotocredits | Odiza Fotografie

Flavor your life!

Je eet vast niet elke dag taart of speciaal gebak en meestal doe je dat op een bijzondere dag. Met mijn creaties prikkel ik al je zintuigen en zorg ik voor een ultieme geniet-moment! Dat moment waarin je geniet van wat je ziet, ruikt en proeft, is de reden dat ik bak!