Lieve woorden


Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.

Passie en creativiteit

De passie en creativiteit waarmee Ines werkt is geweldig en dan smaakt het ook nog altijd goddelijk! Niet alleen verbaas ik me vaak over de mooie buitenkant van de taarten die ze maakt, maar ook de binnenkant is heerlijk om te proeven en om te zien. Bijna 'zonde om op te eten' :)Dus heb je een feest of speciale gelegenheid? Ga naar Ines! Dikke vette aanrader!!

 

Esther (september 2017)

it's a family affaire

 Voor onze trouwdag heeft Ines een sweet table gemaakt. Het was een feest om alles te mogen voorproeven en te kijken welke hapjes we graag zouden willen hebben op onze dag. Onze jongste zoon, Guus, wilde graag meehelpen en hoe! Van Ines mocht hij samen met haar een klein taartje maken wat wij konden aansnijden. Ines, je sweet table was prachtig, goed verzorgd, mooi en heel lekker! Dank je wel dat je onze dag nog bijzonderder hebt gemaakt!

 

Jeroen en Hanneke (augustus 2017)

Love is unconditional

Wij konden ons geen lekkerdere en mooiere taart wensen! Het was wederom fenomenaal!

 

Barbara en Kristel (mei 2018)

Love is red

Inès heeft onze heerlijke en prachtige bruidstaart gemaakt, geheel in ons thema: rood. Mooi met rode rozen en rood fruit, en met geweldige smaken!

 

Suzan (juli 2017)

Tea for taya

Het was een verrassingstaart/cake en koekjes voor mijn vrijgezellenfeestje. Supppppperlekker, in superleuke persoonlijk ontwerp. Ik kan niet wachten tot ik meer van kan bestellen! 

Taya (juli 2017)

Baby kukster

Voor mijn beste vriendin organiseerde ik een baby shower, ze verwacht haar eerste kindje. Daar hoorde voor ons een taart bij. Makkelijker gezegd dan gedaan, want mijn vriendin is een stoer wijffie en veel baby showers zijn vaak naar haar smaak te zoet qua stijl en versiering. De taart moest dus eerder elegant en stoer zijn dan romantisch met tierlantijnen. 

Daar bovenop weten we niet of het kindje een jongetje of een meisje is, dus roze of blauw was geen optie. Bovendien wilde oma in spé graag een witte taart. 

Dus de taart moest lekker zijn (al was ik daar totaal niet bang voor!), passen bij een babyshower, maar niet overdreven, hij moest gender neutraal zijn, maar wel mooi. Aan Ines de schone taak om dit allemaal vorm te geven. Ik heb aan Ines de wensen doorgegeven en verder haar creativiteit de ruimte gegeven. 

Het resultaat was een mooie stijlvolle worteltaart met roomkaasglazuur die elegant en strak van vorm was. Het waslijntje met daaraan het jurkje, bloesje en rompertje gaf de taart precies de goede dosis humor en afwerking zonder een teveel aan opsmuk. 

We hebben de taart op tafel gezet en hem uitgebreid bewonderd voor we hem aansneden. Mijn vriendin was blij verrast: de taart was een prima vertaling van waar zij van houdt. Natuurlijk was ze vertederd door de ienie-mienie kleertjes die Ines gevouwen had van origami-papier. Ze heeft het waslijntje voorzichtig van de taart gehaald en bewaard. En succes dus. 

En met de taart zelf, tja daar is het natuurlijk niet goed mee afgelopen: we hadden hem namelijk in een mum van tijd helemaal soldaat gemaakt. Want behalve heel mooi was de taart ook heel erg lekker. Ik bedank Ines voor haar meedenken en haar creativiteit van het ontwerp en voor de kwaliteit van het eindproduct. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen! 

 

Sanne (maart 2017)

De taarten zijn voortreffelijk, heerlijk en luchtig! <3 Dit moet je geproefd hebben! Succes met je bedrijf Inés!

 

Evelien (maart 2017)

 

Cheffi's Pastries & Parties levert de allerlekkerste taarten en cakes, en ze zijn nog prachtig ook! Als fotograaf heb ik een keer met Ines mogen werken en dat is zeer goed bevallen. Een aanrader dus!

 

 

Jeroen (juli 2017)

De taart smaakte heerlijk! Dank je wel Inès  😍😍

 

Chantal (december 2016)

Een heel blij meisje met haar Peter Pan taart! Dankjewel Inès! Hij was prachtig en lekker!

 

Irena (september 2016)

Onze bruidstaart was niet alleen beeldschoon maar ook super lekker! Ook van de gasten veel complimenten gekregen. En ook de cupcakes met eetbare bloemen vielen in de smaak (helaas waren ze heel snel op, dus heb zelf niet kunnen proeven).

 

Doreleen (juli 2016)

Ohhhh Inès, wat was het allemaal weer ontzettend lekker!! 

Mjammmmmmmieeeeee

Je hebt er weer veel fans bij!! 

Ps: als ik deze week 2 kg ben aangekomen is het jouw schuld... 😜

 

 

Inge (juli 2016)

Wat een groot succes was de sweet table voor Juultje's verjaardag!

Gelukkig mogen we as zondag er nog een keer van genieten voor de verjaardag part 2.

 

Dankjewel Inès, was heerlijk!! 😋

 

Inge (juli 2016)


Simpel is het allerlastigste! Dank je wel voor onze bruidstaart!

 

Dirk (mei 2015)

 

Wauw wat een prachtige taart maakte Inès voor onze bruiloft. Van veel gasten kregen we complimenten over het ontwerp, de kleur en de smaak!

Vanaf het moment dat we haar hiervoor vroegen, dacht ze met ons mee over hoe de taart kon gaan worden. Omdat ik wel wist welke kleur ik graag wilde (die we ook op onze trouwkaart hadden), maar geen idee wat daarbij mooi was, had Ines allemaal inspiratiefoto's van internet en kregen we steeds meer een beeld van hoe het kon worden. De taart zelf strak, maar wel verfijnde bloemen als decoratie. De uiteindelijke afwerking hebben we aan Ines zelf overgelaten, daar vertrouwden we haar wel in.

Niet voor niks, wat is het gaaf geworden! En om te smullen! Lekker luchtig en fris zoet. 

Bovenop de taart ook nog een eetbaar plaatje van onze trouwkaart van chocolade, geweldig. 

Dank je wel Inès!!

 

Leontien (mei 2015)