Our Services

Cheffi's Pastries heeft zich de afgelopen 6 jaar ontwikkeld tot een bevestigd bedrijf binnen de Nederlandse trouwbranche. In 2019 heeft Cheffi's Pastries zelfs de eerste plek behaald en een ZIWA award behaald als beste bruidstaart bedrijf in Nederland.

 

Mijn cake atelier is gevestigd in Nijmegen maar ik bezorg door heel Nederland en zelfs over de grens!

 

Jullie vragen jullie vast af, wanneer gaan we op zoek naar de bruidstaart? En eigenlijk doe je dat al vanaf het moment dat je de datum weet. Vaak zijn populaire datums ruim van te voren volgeboekt.

 

Elke taart wordt ontworpen, voorbereid en gemaakt met veel liefde, aandacht en creativiteit. Om deze kwaliteit en standaard te kunnen behouden, worden er maar beperkte opdrachten aangenomen.

 

 

Garden of Sweets is inmiddels binnen de top van de Nederlandse trouwbranche een gevestigd begrip. De tiny cake studio is gelegen in Maastricht maar bezorgt in heel Nederland en het grens gebied rondom Maastricht.

Wanneer boek je je bruidstaart? Dit doe je zodra jullie je trouwdatum hebben vastgelegd.

Iedere taart wordt met ontzettend veel liefde en creativiteit gemaakt geheel aangepast aan jullie wensen. Om deze hoge kwaliteit en exclusiviteit te behouden worden er maar een beperkt aantal bruidsopdrachten aangenomen

Hierdoor raakt de agenda vaak ruim een jaar op voorhand volgeboekt en in de populaire zomermaanden vaak al anderhalf tot twee jaar vooruit. Je kunt dus nooit vroeg genoeg zijn.

Deze exclusieve bruidstaarten en sweets beginnen bij een minimum van 35 pers en een minimale besteding van 500 euro.

Share your magic

Lets celebrate love

Vanaf 500 euro.


Love is magic

The statement piece

Vanaf 600 euro.


Create your own magic

Take my breath away

Vanaf 675 euro.


Hoe gaan we verder te werk?

Om te beginnen ontvang ik graag van jullie zoveel mogelijk details, als er al andere leveranciers gekozen zijn hoor ik dat ook graag; denk aan de fotograaf, bloemen etc.

Indien jullie al een idee hebben van wat jullie willen zou ik deze graag zien, ook van wat jullie vooral niet willen.

Ik zal dan een verborgen Pinterest ((Link naar mijn pinterest)) bord aanmaken waarop jullie je wensen kunnen aangeven omtrent de taart, de stijl van jullie bruiloft en het kleuren palet. Op die manier kunnen we zien of jullie wensen bij het aanbod en de stijl van Garden of Sweets passen.

Als er een match is plannen we een video meeting in om elkaar zo te leren kennen en alle details te bespreken en tot het uiteindelijke ontwerp voor de taart van jullie dromen te komen. Ook bespreken we dan de smaken en geef ik jullie advies aan de hand van jullie wensen welke smaakcombinaties perfect samengaan en een aanrader zijn voor jullie om te proeven.

Vanuit hier kiezen we wat jullie gaan proeven middels een wedding tasterbox die jullie toegezonden krijgen om op jullie gemak zonder tijdsdruk jullie uiteindelijke smaak te kiezen. De kosten voor de proeverij zijn 47,50 welke indien akkoord van de prijs in mindering gebracht wordt.

 

Na onze meeting ontvangen jullie een schriftelijke offerte, welke 14 dagen geldig is en waarbij om te bevestigen een 50% aanbetaling gedaan dient te worden om vervolgens het resterende bedrag uiterlijk 1 maand voorafgaand aan de bruiloft te voldoen.