Taartenfeest


UNIEKE TAARTEN VOOR ELKE GELEGENHEID

Een verjaardag is een mooi moment waarop het leven gevierd wordt en waar een nieuw levensjaar ingeluid wordt! Een lekkere taart op je verjaardag is daarom prachtig.

Een verjaardagstaart wordt, net als een bruidstaart, in overleg gecreëerd. Ik zorg voor de persoonlijke touch die de jarige job nog meer zal laten stralen op zijn of haar verjaardag. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

BOY OR GIRL?

Elk bijzonder moment verdient een taart, toch?! Ben je bijvoorbeeld zwanger en wil je aan iedereen laten weten of jullie een jongen of meisje krijgen? Dan kan dat via taart! En het kan een verrassing blijven tot het aansnijmoment, ook voor de aanstaande ouders. Laat de gynaecoloog het geslacht aan mij doorgeven en ik zorg voor de juiste kleur. Hoe speciaal is dat?

JUBILEUM?

Viert je collega, familielid, vriend of kennis een jubileum op zijn of haar werk? Pak groots uit en geef een persoonlijke taart cadeau! Want wat is er nou mooier dan zo’n moment samen delen onder het genot van een stuk heerlijke taart?