oh kom er eens kijken...

Wat ik allemaal in mijn winkeltje heb!

Alles staat klaar voor de goed man, cadeautjes te over en natuurlijk hoort er bij een feest ook iets lekkers! Ik heb deze collectie helemaal in Sintsfeer ontworpen. Heerlijke fudge, cupcakes en warme chocomelk! Laat het feest maar beginnen!


ALLE BESTELLINGEN KUNNEN ZATERDAG 4 DECEMBER

tussen 10h en 13h opgehaald worden


Chocobombs

Heerlijk genieten van warme chocomelk met marshmallows. Verkrijgbaar in twee variaties, donkere chocomelk met speculaas kruiden of witte chocomelk met speculaaskruiden. In de chocobombs zit fijn gemalen chocolade dus geen chocomelk in poeder vorm waardoor de chocomelk ook een heerlijk intense warme chocolade smaak heeft. 

€ 4,95 per chocobomb.

Chocobomb

€ 4,95

  • Uitverkocht

Sint fudge

Deze onverstaanbare Sinterklaas fudge is onmisbaar deze tijd. Heerlijke donker chocolade fudge gevuld met pepernoten en getopt met strooigoed.

€ 3,- per stuk. 

Sint Fudge

€ 3,00

  • Uitverkocht

DIY Sintkoekjes

Ga zelf lekker aan de slag met de DIY Cookie mix. Een heerlijke foolproof mix met speculaaskruiden, gebruiksaanwijzing, sinterklaas sprinkles van Sprinklelicious en chocolade om te smelten. Garantie voor een middag vol plezier!

€ 7,95 per set.

DIY Sintcookies

€ 7,95

  • Uitverkocht

Sinterklaas Cupcakes

Lekkere Sinterklaas cupcakes om het heerlijk avondje compleet te kunnen maken. Speculaas cake met vanille botercrème en strooigoed. 

6 voor € 18,- en 12 voor € 35,-

sinterklaas cupcakes

€ 18,00

  • Uitverkocht